Yoga

Wellness & spa i Ungarn

Var det noget med spa, yoga, selvforkælelse, mauna, fordybelse og udrensning ved en af verdens to største kur-søeer, Héviz? Eller er du mere til storby-spa og yoga? Uanset om du vil kombinere yoga og wellness med natur eller storby, er Ungarn svaret. Med over 1000 varmekilder, er landet ekstremt rigt på naturlige termiske bade med varmt vand fra undergrunden. Det er de termiske bades hjem, og det er spa, yoga og wellness-himlen.

a
a
a

Yoga som vejen til frihed

Majbritt Cristel Kiss er yogaekspert og har boet og arbejdet som yogainstruktør i Ungarn de sidste ti år. Når du rejser med hende, får du yoga-undervisning både morgen og aften og bor på lækre spa-hoteller enten ved de varme, termiske søer eller i smukke Budapest. Til yogatimerne får du åbnet hjertet, og får tømt hovedet for at komme dybere ind i kroppen og sindet. Med nænsomme yoga asanas (stillinger), vinyasa flow, emotional yoga og pranayama (åndedrætsøvelser) får du mere kropsbevidsthed. Gennem kroppen, bliver du mere nærværende og kommer bedre i kontakt med dit følelsesliv.

Yoga, wellness & spa i Ungarn

Majbritt Cristel Kiss yoga og spa-retreats er perfekte til dig, der har lyst til at få et dybere kendskab til yogaens magiske verden og mærke det termiske vands effekt på krop og sind. Hovedformålet er helbredelse for krop, sind og sjæl. Du er kommet for at være og for bare at nyde. Det er et frirum med dig selv i fokus.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her