Argentina & Rio

Fra gletsjere til storby & tropiske strande

Fra verdens ende til Rio

Verdens ende er et helt magisk men virkeligt sted, som du er inviteret med til. Verdens ende er også kendt som Tierra del fuego, og ligger helt på sydspidsen af Sydamerika mellem Chile og Argentina. - Mellem gletsjere, søløver og pingviner.

Men hvordan kommer du til Verdens ende – og tilbage? Du er i yderst gode hænder hos Rune V. Harritshøj, der er Sydamerika-guide, og forfatter til Politikens Turen går til Argentina & Chile. Han tager dig med til dette helt unikke sted. - Og på en rundrejse til charmerende Buenos Aires og til fortryllende Rio de Janeiro. Men først skal du opleve de ca. 250 vanvittigt imponerende vandfald, Iguazu.

a
a
a

250 vandfald samlet ét sted

Et gigantisk vandtæppe af over 250 vandfald, der strækker sig hen over den argentinske og brasilianske grænse. Regnbuer, der konkurrerer med hinanden og dine sanser, der kommer på overarbejde. Det er lidt af det, der venter dig ved Iguazu-vandfaldene, som du oplever fra både den argentinske og brasilianske side.

Det er sommer i den sydlige halvkugle, når det er vinter i Danmark. Så husk badetøjet. Og en efterårsfrakke til gletsjerne.

Det bedste af Sydamerika i én rejse

På den store Argentina-Rio rundrejse oplever du alt fra gletsjere, til naturvidunderet Iguazu-vandfaldene med omkring 250 vandfald, og det charmerende storbyliv i Buenos Aires og Rio. Du får selvfølgelig også afslappende dage på de legendariske Ipanema og Copacabana-strande i Rio. Her får du nogle af Sydamerikas absolut mest attraktive seværdigheder samlet på én og samme rundrejse. Din passionerede guide er Rune V. Harrithøj, som er Sydamerika-ekspert, og forfatter til Politikens Turen går til Argentina & Chile.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her