Dublin

hjem for musikken, kulturen & litteraturen

Er jeg med i en musical, eller er det her virkeligt? Det tænker du nok, når du sidder på en pub, og alle helt simultant og lige pludseligt rejser sig op, laver nogle dansetrin og synger flerstemmigt til live-bandets nummer. Det er hverdag i Dublins utallige pubs og barer, og er med til at gøre Dublin til et af de mest livlige byer i hele verden.

Alle musikgenres højborg

Ud over live-musikken på pubberne, kan Dublin prale med en heftig musikhistorie. U2, Van Morrison, Rory Gallagher, Sinéad O'Connor, Thin Lizzie, My Bloodie Valentine, Luke Kelly, Boyzone etc. er alle fra Dublin. Og du kan komme et skridt nærmere nogle af de store stjerners liv ved at tage med ned ad de mange gyder, små undergrunds-spillesteder og baggårde og høre anekdoter om deres karrierestart og liv i Dublin.

a
a
a

Rejs med kulturanmelder Henrik Queitsch

På denne Dublin-tur, viser Henrik Queitsch dig det bedste af Dublins kultur. Han giver dig indblik i både musikken, litteraturen og kunstmalerhistorien i Dublin. Og der er selvfølgelig også tid til at tage nogle pints og høre flere detaljer om kunstnerne.

Dublin med kulturanmelder
Henrik Queitsch

Henrik Queitsch tager dig med på musik, kultur og litteratur-tour rundt i byen. Du skal bla. opleve James Joyce centeret og på en ægte ’Dubliner’ musik-pub crawl. - For det er bare bedst at dykke ned i musikken med en pint i hånden. Desuden skal du på en legendarisk litteratur-pub crawl, hvor også litteraturen, i ægte Dubliner-kultur, bliver skylles ned med nogle pints. Du oplever Francis Bacons atelier, et unikt whisky-destilleri og Trinity colleges fascinerende bogsamling.

Og var det noget med en aftentur med indblik i de paranormale aktiviteter, som Dublin heller ikke er for fin til at prale med?

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her