På træningslejr i Kroatien

- Med Kira Eggers

Vil du tabe dig med udsigter til havet, vandfald og høje bjerge? Så tag med på træningsferie til natursmukke Kroatien med træningsinstruktør, Kira Eggers. Hun står for din daglige træning, giver dig personlig sparring og har en kok med, der laver 3 retters sund mad + snacks til dig hver dag. Så det eneste du skal gøre for at tabe dig er bare at dukke op til dagens program. Der er sørget for resten. Med dig hjem får du desuden tips til at holde vægten efter ferien.

Ferie med resultater

Træningsrejsen til Kroatien er for dig, der vil mere end bare ligge ved poolen dagen lang. Turen er for dig, der gerne vil have sved på panden, tabe dig eller for dig, der har rejsefeber og hang til aktive oplevelser. Du skal bare være en nogenlunde rask og nysgerrig team player.
Vi kredser om de mange muligheder for at få motion og træner derfor både udenfor og i et fitnesscenter. Så du er velkommen uanset hvilken træningsform, du er vant til.

Tab pusten til Kroatiens natur

Du kommer ikke til at mangle motivation for at tabe dig på ferien. Kroatiens vidunderlige natur med vandfaldsplateauer, frodige bjerge, klippekyster og nationalparker får dig nærmest til at glemme, at du har sved på panden. Og der er mange muligheder for at flirte med naturen og få energi på vandreture, cykelture eller gåture.
På træningslejren er der hver dag fritid nok til at gå på opdagelse i både den kroatiske kultur og natur.

a
a
a

Rejs med Kira Eggers

Du rejser med Kira Eggers, der er uddannet kostvejleder og personlig træner. Hun blogger om fitness og kost og har en fast klumme i Ekstra Bladet. Måske kender du hende fra tv-programmet ’Min Fede Træner’ på TV3 eller fra ’På egen krop’ - Kira Eggers som bodybuilder på TLC / Discovery Channel. Se mere om Kira her

Tæningslejr for alle

Træningslejren med Kira Eggers er for alle, der gerne vil tabe sig eller bare have en aktiv ferie. Det helt unikke ved rejsen er, at du er i smukke Kroatien og bliver motiveret til at træne af både Kira, naturen og dine medrejsende.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her