Yoga på Ibiza

Perfekt til yoga-retreat

Stilet afslapning

Fuldstændig ro. Perfekt selvudviklings-destination, spirituel livsstil og yoga i det fri. Det lyder måske ikke som den side af Ibiza, du har hørt om. Men den helt igennem afslappede version af Ibiza har eksisteret siden hippierne kom til øen i 60’erne. Mange af dem er blevet der og sørget for at bevare og udvikle livsstilen, så den nu er mere stilet og sofistikeret. Men fokus er stadig på det indre og på glade, afslappende dage. Det handler om passionen til de store, uberørte naturområder, hvor du kan dyrke yoga, kigge langt eller tage på vandreture. Og mærke denne helt unikke Ibiza-stemning, som ikke alle kender.

Slow clothes

’Boheme og Ibiza-hvid er i dag ordene, der bedst beskriver den kulturelle temperatur på øen. Over alt ser du folk i hvidt, luftigt tøj. Hvide hæklede kjoler, skjorter og tasker. Det er slow clothes, der passer godt til dit yoga-retreat fordi, det lægger op til ren afslapning. Og så hjælper den lyse farve jo også mod varmen, og ser i øvrigt godt ud på de mange afsides beach clubs. - Der hvor du kan hænge ud på store udendørs dobbeltsenge med luftige, hvide gardiner.

a
a
a

Men hvad med klublivet?

Bare rolig. Du kan stadig finde fede clubs med skumfester, trapezudspringere og store internationale dj’s på Ibiza, men disse herligheder foregår hovedsageligt i Ibiza by, Playa d’en Bossa og i San Antonio. Med den opdeling af fester og tilbagetrukket liv kan både husmødre, yoga-mennesker, landmænd og dragqueens leve side om side. For Ibiza elsker kontraster.

Yoga-retreat på Ibiza

Tag til Ibiza med yogainstruktør, Ditte Marie Kjærgaard. Hun sørger for at få dig helt ned i gear, give dig yoga-timer, selvindsigt, meditations-timer og sunde fødder. Oveni får du havudsigt fra en lækker luksusvilla, og der er selvfølelig også god tid til svømmeture eller vandreture, hvis du ikke vil gå glip af Ibizas særlige klippekyst.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her