Yoga & detox-retreat i januar

En perfekt start på det nye år

YOGA OG DETOX-RETREAT I SYDSPANIEN

Frisk luft fra Sierra Nevada-bjergene og Middelhavet. Yoga morgen og aften og lækker fedtfattig mad, der sætter gang i fordøjelsen og blodcirkulationen. Dertil kan du tilføje forkælelse, spa og massage i de lækre, arabiske bade i Granada og et luksusrefugie med udsigt over frugtdale og bjerge. Det er en ganske udmærket måde at starte det nye år på.

VELVÆRE DU KAN TAGE MED HJEM

Kom med yogainstruktør Majbritt Cristel Kiss til Sydspanien i januar. Her kan du starte året med at forkæle din krop, sjæl og sind. Hun har sammensat et yogaprogram så, du både kan stresse helt af, komme på en indre rejse ind i dig selv og forkæle dig selv i de arabiske bade. Refugiets danske kok, Henrik Vilain, sørger for, at du også får lækker sund mad, der sætter gang i fordøjelsen, blodcirkulationen og udrensningen efter julens dejlige men fedtrige retter.

Den herlige sammensætning af yoga, afstresning, arabiske bade, de smukke omgivelser og den sunde mad gør, at du får fornyet energi og en følelse af ren velvære. – Og det er en følelse, der også holder, når du er tilbage til hverdagen i Danmark.

a
a
a

LUKSUSREFUGIUM I NATUREN

Syd for Granada, i læ af Sierra Nevada-bjergene og Middelhavet, findes der en tidslomme, de færreste kender til. Midt i en stor frugtplantage, omgivet af 120 år gamle oliventræer ligger refugiet Jardín de los limones (citronhaven). Det er her, yoga og detox-retreatet bliver afholdt. Ejerne er danske, og har indrettet stedet i skandinavisk stil tilsat varm, andalusisk charme. Fra poolen er der en vidunderlig udsigt ud over frugtdalen og de gamle oliventræer. Fra december hænger appelsinerne og citronerne, som var de kinesiske lanterner, og sollyset falder ganske særligt året rundt. Alt det gør det til et perfekt sted for et retreat.

Yoga & detox-retreat i januar

Tag på yoga og detox-retreat i Sydspanien med yogainstruktør, Majbritt Cristel Kiss. Du kommer helt ned i gear og tager på en indre og ydre rejse med selvforkælelse, fordybelse, udrensning, yoga, spa og sund mad. Så starter du året med at genfinde din naturlige tilstand af fred og balance.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her