GO WITH LIKE-MINDED

Hvilken rejseoplevelse vil du have, og hvem vil du rejse med? Her er nogle helt unikke rejsepakker
Træningsferie i Kroatien i det nye år med Kira Eggers 8.850 DKK*
Fra    Feb-01-2018 -  Feb-08-2018

"Vil du starte 2018 med at tabe dig eller komme i ny form, så tag med på træningsferie til smukke Kroatien med mig, Kira Eggers. Jeg står for din daglige træning (mest indenfor & lidt ude), giver dig personlig sparring & har en kok med, der laver 3 retter sund mad + snacks hver dag. Det eneste du skal gøre for at tabe dig er bare at dukke op til dagens program. Med dig hjem får du træningsprogram & opskrifter til at holde vægten efter ferien. Alle kan deltage uanset træningsform, og enhver bliver tilgodeset. Det er vigtigt for mig, at alle føler sig godt tilpas og samtidig får det maksimale ud af træningen." Inkl. er daglig træningsundervisning med Kira Eggers, fly t/r, inkl. bagage, plads i dobbeltværelse, alle måltider, madopskrifter, træningsprogram, udflugt til Plitvice National Park, vandretur & lokal transport. (Enkeltværelse kan tilkøbes) Programmet kan ændre sig. Flytider afhænger af tilgængelige afgange v. bookingtidspunktet

*Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed
Luksus yoga & spa-retreat ved verdens største termiske sø 7.700 DKK*
Fra    Nov-02-2017  - Nov-06-2017

Selvforkælelse, yoga, mauna, fordybelse og udrensning ved kur-søen, Héviz i Ungarn. Vi dyrker yoga morgen og aften og bor på det 5-stjernede Hotel Lotus Therme midt i naturen. Hotellet ligger 800 meter fra kursøen, som er den største, badevenlige termiske sø i verden. Søen er kendt for sin healende energi pga. varmekilder, der opvarmer vandet til 38,5 grader. Retreatet er perfekt til dig, der vil have et dybere kendskab til yogaens magiske verden og mærke det termiske vands effekt på krop & sind. Du er kommet for at nyde dit frirum med dig selv i fokus. Og for at blive helt stille indeni. Pakkerejsen indeholder: 8 yogatimer med Majbritt Kiss, flybilletter, 4 nætter i dobbeltværelse på det 5-stjernede Hotel Lotus Therme inkl. morgenmad & aftensmad, kørsel til/fra Balaton, fri afbenyttelse af spa &wellness faciliteter, sportsprogrammer, badekåbe & urtethe. (Tillæg på 600 kr. for enkeltværelse.) BILLIGERE PAKKEPRIS VED AFREJSE 3. NOV.

*Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed
Yoga & detox i januar 9.650 DKK*
Fra    Jan-24-2018  - Jan-30-2018

Start det nye år med et yoga- & detox retreat i en smuk og frodig dal syd for Granada. Du rejser med mig, din yogainstruktør, Majbritt Kiss, og vi skal fokusere på, at du kommer helt ned i gear, får renset ud og mærket dig selv. Det gør vi med daglig yoga og lækker vegansk mad tilberedt med de bedste råvarer og inspiration fra både middelhavsregionen og det nordiske køkken. Yogaundervisningen foregår på det luksuriøse refugie ”Jardín de los limones” (Citronhaven), som ligger i en stor citrus- og frugtplantage omgivet af 150 år gamle oliventræer og med udsigt over bjergene. Vi bor på enten selve refugiet eller i det charmerende hus, El Limón, som ligger 2 km. fra hinanden (indlogeringen foregår efter først til mølle-princippet). Inkluderet er yogaundervisning, alle måltider, fly t/r. overnatning på dobbeltværelse, kørsel t/r til de arabiske bade i Granada, transport t/r fra lufthavnen og de to huse. (Enkeltværelse kan tilkøbes.)

*Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed
Yoga & spa-retreat på en ø i Budapest 5.600 DKK*
Fra    Nov-23-2017  - Nov-27-2017

Tag med på et yoga-spa retreat på den frodige Margrethe-ø med udsigt over Donaufloden i den smukke by, Budapest. Vi kommer helt ned i gear og tager på en indre og ydre rejse med selvforkælelse, fordybelse og udrensning, hvor du mærker dig selv og genfinder din naturlige tilstand af fred og balance. Yogatimerne er emotional yoga, hvor du får åbnet hjertet, og får tømt hovedet for at komme dybere ind i kroppen & sindet. Med nænsomme yoga-stillinger, vinyasa flow, emotional yoga & pranayama (åndedrætsøvelser) får du mere kropsbevidsthed. Gennem kroppen, bliver du mere nærværende og kommer bedre i kontakt med dit følelsesliv. Vi arbejder også m. vores sårbarhed og mod til at turde nærme os den indre verden. Inkluderet er 8 yogatimer, 1 mauna-eftermiddag med Majbritt Kiss, flybilletter, 4 nætter i dobbeltværelse på det lækre wellness Grand Hotel inkl. spa-faciliteter & stor morgenbuffet. (Mulighed for enkeltværelse.) Ekskl. lokal transport.

*Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed
Sofistikeret kulturindsprøjtning i Dublin 6.200 DKK*
Fra    Nov-01-2017  - Nov-05-2017

Vil du med kulturanmelder, Henrik Queitsch, til Dublin for at se, hvor Van Morrison og Bono havde deres musikalske gang? Besøge James Joyce Center og på litteratur-pub crawl for at snakke om litteratur? Eller få en snak om Francis Bacon’s værker over et glas lokal whisky? Henrik Queitsch deler gerne ud af sine anekdoter fra dengang, han rejste rundt og interviewede kunstnere som Rolling Stones, Pearl Jam og Radiohead. På denne tur tager han dig med til Dublin, som er den helt oplagte kulturdestination. Inkluderet er 4 nætter i dobbeltværelse på et hotel i Temple Bar-området. inkl. morgenmad, fly tur/retur, Henrik Queitschs oplæg, musik tour, musik pub crawl, litteratur pub crawl, indgange til James Joyce Center, Maleren Francis Bacon atelier & whisky-smagning på whisky-destilleriet Teeling. Flyafgange afhænger af tilgængelige billetter ved bookingtidspunktet. (Tillæg for enkeltværelse.)

*Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed
Argentina & Rio - fra gletsjer og pingviner til storby & strand 35.500 DKK*
Fra    Nov-11-2017  - Nov-23-2017

Fra storbyliv i Buenos Aires til gletsjerlandskab ved verdens ende i Ushuaia. Tilføj de ca. 250 Iguazu-vandfalde, og byernes by, magiske Rio, så får du en ganske unik tur. Du rejser med mig, Rune V. Harritshøj, forfatter til Politikens Turen Går til Argentina & Chile. Jeg viser dig min charmerende hjemby, Buenos Aires. Du oplever historien, tangodans, farverige kvarterer og den moderne side. Ved verdens ende, Tierra del Fuego, ser du gletsjere, pingviner, søløver og et fascinerende morænelandskab, og jeg tager dig også med til de 250 mægtige Iguazu-vandfalde fordelt ml. Argentina & Brasilien. I Rio viser jeg dig både Christus-statuen fra højderne og hverdagslivet på gaden & stranden. Ruten er: Buenos Aires–Ushuaia–Calafate–Iguazu–Rio. Prisen er inkl. alle udenrigs & indenrigsfly, hotel, morgenmad, indgange til nationalparker, 1 x tangoshow m. middag & drikke, lokal transport & rejseleder. BETAL KUN 50% NU. SKRIV TIL: INFO@VIAVANA.COM

*Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed
Yoga-retreat i luksusvilla på Ibiza 7.730 DKK*
Fra    Oct-21-2017  - Oct-28-2017

Kom med på en unik 8 dages retreat med yoga, afslapning, afspænding, og afstresning - fra en luksusvilla med havudsigt og total ro ude på landet. Langt væk fra Ibizas turistområder. Vi dyrker hatha-yoga og yin yoga/restorativ yoga. Der er fokus på åndedræt og kropsbevidsthed, og øvelserne tilpasses den enkeltes niveau, så alle får mest muligt ud af sessionerne. Så opholdet er både for begyndere og lettere øvede med interesse i yoga. Du kan rejse alene, eller I kan rejse sammen, selvom du og din rejsepartner ikke er på samme niveau. Rejsen indeholder: 10 x yoga-timer inklusiv afspænding, manuvision/sunde fødder og meditation. 7 overnatninger i dobbeltværelse (sammen med en anden pers.) i luksusvilla med morgenmad og udsigt til havet. Flybillet inkl. bagage + lokal transport er også inklusiv. Den præcise flyafgang afhænger af booking-tidspunktet. Der kan forekomme en mindre transportudgift fra lufthavnen til villaen.

*Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her