Ok. Just a moment….

Henrik Queitsch

Om din rejsedesigner

På ferie med Radiohead
Jeg var så heldigt at være med da, der både var penge i plade- og avisbranchen (de dage er for længst ovre.) Dengang fik jeg fløjet jorden rundt for at lave interviews og høre koncerter. Det være sig The Rolling Stones i Shanghai, Eminem i Detroit og Pearl Jam i Seattle for at nævne nogle få. Ja, jeg har sågar været på en slags badeferie med Radiohead i Barcelona og vandret Odense tyndt med Kim Larsen. Det er med andre ord blevet til en del rejseaktivitet både professionelt og privat gennem årene, hvor fornøjelse og arbejde som regel har været to sider af samme sag. Sådan skulle det gerne blive ved med at være, også i denne sammenhæng.
Planlægning og forberedelse kan være en stor fordel, men må aldrig komme til at stå i vejen for den spontane oplevelse, der som regel er den, der bliver stående i erindringen.

Nogle tusinde kulturanmeldelser 
Jeg er 54 år, far til tre drenge og farfar til en enkelt af slagsen. Jeg har studeret litteraturvidenskab, moderne kultur og kulturformidling på Københavns Universitet, og tilbragte en stor del af min ungdom på biblioteker og i pladebutikker. Jeg har levet af at skrive om musik, film og litteratur siden midten af 1990’erne og har undervejs bl.a. været musikredaktør på Nat & Dag, kritikredaktør på Blender og kulturredaktør på Ekstra Bladet. Sidstnævnte har jeg i øvrigt været anmelder på siden 1999, så det er blevet til nogle tusinde anmeldelser i årenes løb. At være foredragsholder og radiovært er også nogle af mine opgaver.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her