Majbritt Cristel Kiss

Om din rejsedesigner

Min store passion er at undervise grupper, hvor der opstår mulighed for at mærke og acceptere sig selv - sammen med andre. Dermed føler vi os mere forbundet til hinanden.

Min dybe interesse er forholdet mellem krop, sind og ånd, hvilket har ført mig i mange retninger, lige fra psykologi til filosofi og spiritualitet.

Yoga som livsstil
Yoga er en livsstil, som for mig handler om at kunne åbne op og tillade alt det, livet byder på, uden nødvendigvis at blive identificeret med det. Yoga er en indre kontakt til et stabilt sted, som er uafhængig af omstændigheder. Det giver mig et valg til hverken at undvige dramaet, men til heller ikke at gå ind i det. Det er en daglig udfordrende praksis, som alle kan lære med viljestyrke til at give slip. For mig er det ikke et quick fix, men et åbent møde med livet, hvor jeg hvert minut stiller mig til rådighed og siger YES. - Uanset om billedet er perfekt eller spoleret.

Det helbredende Ungarn
Jeg har boet i Ungarn i 10 år, og jeg elsker det. Over hele landet findes helbredende termiske kurbade og den smukkeste natur vidner om ældgamle vulkaner og en fantastisk historie. Det er vidunderligt, det er smukt, det er i live og dermed det perfekte sted at tilbyde yoga retreats.

Jeg afholder løbende yoga-retreats i Budapest, ved Balatonsøen og ved verdens største kur-sø, Héviz.


Det med småt
Jeg er uddannet Healing Your Heart Coach fra The Ford Institute i Californien, og jeg har også deltaget i utallige spirituelle kurser, workshops og seminarer i Danmark, Europa og Indien. Jeg er uddannet yogalærer i Budapest hos BinduSar Yoga School of India.

Yoga & spa ved verdens st... 9,500.00 DKK*

Fra    Mar-29-2018  -   Apr-02-2018

Pakkerejsen indeholder: 8 yogatimer med Majbritt...

Book nu *Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed

Yoga & detox i Sydspanien 10,650.00 DKK*

Fra    May-20-2018  -   May-26-2018

<p>Inkluderet er 2 x yogaundervisning om dagen, al...

Book nu *Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her