Ok. Just a moment….

Ingo & Henrik

Om din rejsedesigner

Draget mod Sydspanien

I sommeren 2011 kørte vi tværs gennem Spanien fra Pyrenæerne i nord mod Sierra Nevada i syd og oplevede et enormt og temmeligt råt land med fantastiske bjerge, uendelige og rå landskaber i brændte og grønlige nuancer, olivenmarker så langt, øjet rakte for til sidst at havne i Granada-provinsen.

Forelsket i dalen

Vi boede på det tidspunkt i Sydfrankrig, men jo længere vi kom mod syd mærkede vi, at vi nærmede os stedet, vi havde ledt efter i mange år. Suset i maven oplevede vi øjeblikkeligt, da vi nåede frem til dalen Valle de Lecrín. Et frodigt og vidunderligt smukt landskab. Ikke så mærkeligt måske, fordi det var netop til Granada vores første fælles rejse førte os som unge musikstuderende tilbage i 1990. Det var her, vi forelskede os i landet, landskabet - og i hinanden.


Citronhaven som refugium

Ret hurtigt traf vi beslutningen om at købe et sted, der kunne blive rammen for vores kunstneriske aktiviteter. Vi fandt i dalen Valle de Lecrín mellem Middelhavet og Granada en gammel cortijo med det eventyrlige navn, ’jardín de los limones’ – citronhaven, der trængte til mere end en kærlig hånd.

Stedet blev over de kommende år bygget om, og den smukke hvide elegante bygning og haven danner i dag basis for vores refugium ”Garden of lemons” - et sted hvor vi og vores gæster frit og åndsrigt kan udfolde os. Et sted hvor alle kreative kræfter er i spil, og hvor kunstnere og eksperter kan afholde kurser.

Det med småt

Vi er et dansk par med professionel baggrund som klassiske musikere. Utallige rejser, studie- og koncertophold har ført os rundt i verden, og altid stimuleret og glædet nysgerrigheden i mødet med mennesker og kultur. Sammen har vi i København drevet forretningen “HEAVEN” på Gråbrødretorv, en butik med gastronomiske produkter fra Norden og Middelhavet, vin og sherry blandet med ugentlige kulturelle arrangementer. I Spanien søger vi at videregive den andalusiske kultur i mad, arkitektur, historie, musik og vandringer.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her