Ejsa & Sisse

Anmeldelser

Om din rejsedesigner

For at du får mest muligt ud af retreatet, afholder vi, Ejsa & Sisse, retreatet sammen. Ejsa underviser i yoga, og Sisse i meditation og healing, så du får det bedste fra alle tre verdener og bedre kan komme i balance både mentalt og fysisk.

OM EJSA ANDERSEN

Det er ikke bare den afslappende atmosfære, som rummet emmer af, der får dig til at sætte tempoet ned. Det er duften af røgelse, der tager dig tilbage til ”way back when” i Indiens land, de smilende ansigter og udsigten til at sætte din intention for de næste 90 minutters yogatime. Under yogatimen, mærker du opmærksomhed, nærvær og ikke mindst at du her kan tage yogaen derhen, hvor du er lige nu.

Yoga for mig handler om at lære dig at mærke din krop, at få dine tanker fra hoved og ned i kroppen og mærke, om det er kroppen, eller hjernen der styrer. At finde den perfekte stilling indefra, da det er her, yogaen kommer fra.

Til stede for dig
Jeg baserer al min undervisning på at være tilstede for dig, derfor laver jeg for det meste ikke selv de stillinger, jeg guider dig ind i. At blive guidet verbalt hjælper dig til selv at mærke og vokse i de forskellige stillinger, og til at finde den perfekte stilling i den krop, du er i lige nu.

Jeg holder retreats flere gange om året forskellige steder i verden, og glæder mig meget til at byde dig velkommen.

Hands on
Som uddannet og praktiserende thaiyoga-massør, kender jeg vigtigheden af berøring. Derfor er ”hands on” en blid guidende hånd, en stor del af min undervisning. Det er fantastisk at se, hvordan kroppen kan bevæge sig ind i en stilling, og ved kun den blideste berøring kan vokse i selv samme stilling med en helt ny oplevelse.

Yoga for mig er at leve fuldt ud, her hvor jeg nu engang er lige nu.

OM SISSE BRECKLING

Mine evner inden for den spirituelle verden har jeg altid haft, og det har udviklet sig igennem årene. Først i starten af mit voksenliv er interessen for at udvikle mig, og modet til at gå i dybden med det spirituelle blevet større.

Jo mere jeg bevæger mig i den spirituelle verden, jo mere fascinerer den mig, og jo mere er jeg taknemlig for, at det er en del af mig.
Jeg healer meget intuitivt og får ofte hjælp af mine guider.

Jeg finder stor glæde i at bruge mine evner til at hjælpe andre, hvilket jeg efterhånden har gjort igennem lidt over 10 år nu.
Jeg er så heldig, at det jeg brænder for, og det der er min passion, også er mit arbejde. Og det kan du mærke i mine behandlinger.

Holistisk tilgang

Det er vigtig for mig at have en holistisk tilgang til healing og meditation, fordi jeg ser mennesket som en helhed. Det psykiske og fysiske hænger sammen. Der skal være balance imellem disse for, at vi som menneske føler os i balance.

Det falder mig meget naturligt at Heale og at skabe kontakt til den åndelige verden.

Jeg er Energi Healer, Clairvoyant, Stressless Massage Terapeut, Hypnoterapeut og samtaleterapeut, og jeg har min egen lille klinik hjemme.

Jeg underviser og har uddannelsesforløb i Energi Healing og laver workshops med bl.a. clairvoyance og krystaller. Til undervisningen tager jeg udgangspunkt i de 7 chakra, som har hver deres funktion i vores emotionelle og spirituelle krop. Rod chakra, Hara chakra, Solar plexus chakra, Hjerte chakra, Hals chakra, 3’øje chakra og Krone chakra. Sommetider tager jeg også brug af krystaller, da de har en fantastisk funktion og virkning både inden for meditation og healing.
Da det er vigtigt for mig at mærke energien og behovet i gruppen, vil temaet for undervisningen først blive oplyst på dagen.

 

Meditation, yoga & healin... 8,650.00 DKK*

Fra    Jun-05-2018  -   Jun-11-2018

Kom med os på Meditation, Yoga og Healing-retreat i start juni, hvor alt omkring Málaga er i flor, sol...

Book nu *Priser kan variere afhængig af bookings-dato og tilgængelighed

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her