Anmeldelser

Rejsedesignere

 • En helt fantastisk ferie
  Mangosteen er skønt sted, fredeligt og smukt. Super dejlige værelser med skønne badeværelser og kæmpe senge. Beliggende med god afstand imellem med hyggelige private terrasser. Pool området var stort og hyggeligt med rigeligt af liggestole. Restauranten var pæn med mulighed for at sidde inde eller ude. Rengøringen overalt var i top. Yoga om morgenen blev holdt i det fri ned fantastisk udsigt og et vandfald lige ved siden af. Morgenmaden var lækker, rigelig og veltillavet. wellnesss maden, var super lækker og meget varieret. Som ikke vegetarer blev vi meget overrasket over at maden kunne være så lækker. Spa området var som alt andet på stedet, virkelig dejligt, roligt, rent og behandlingerne helt i top. Personalet var imødekommende, venlige og vi følte os meget velkomne. Ja, der er vist ikke noget negativt at sige om stedet. Viavana har været hjælpsomme og et meget trygt rejsebureau at anvende.
 • En ualmindelig skøn ferie. Kan varmt anbefales til andre.
  Alt var perfekt. Det var et familieejet hotel, meget sødt personale, og vi følte os virkelig velkomne. Super behandlinger, super mad og meget flotte og hyggelige værelser. En meget stor pool. Ja intet negativ kan udsættes på dette sted, men derimod glæder vi os til at besøge dem igen. Viavana har været utrolig hurtige med søde tilbagemeldinger til os, alt er gået glat og nemt og med god service. Vi havde aftalt afhentning i lufthavnen, og det var også bare på plads, ingen bekymringer herfra. Håber vi har mulighed for at vende tilbage til Viavana næste gang vi skal på ferie.
 • Dorthe Palle Hansen
  Yoga & detox i januar
  Afslapning, dejlig yoga, forkælelse og opladning
  Jeg kom fra en travl hverdag og havde brug for at komme ned i gear. Jardín de limones er et smukt sted placeret mellem små landsbyer. De dejlige rammer for ugen blev “udfyldt” af Majbritt med enestående emotionel yoga, Ingo med skønne udflugter og historier samt Henrik med velsmagende vegerarretter. Det var en fantastisk uge, jeg tog opladet, glad og forkælet hjem fra. Jeg vil gerne afsted igen.
 • Fantastisk tur
  Retreatet i Marokko var velplanlagt og veludført. Mette er en fantastisk underviser, yin yogaen levede fuldt ud op til mine forventninger, og gav en følelse af ro i både krop og sind. Kan helt klart anbefale at tage med på denne slags tur.
 • Professionel og upåklagelig service hele vejen igennem
  Jeg har dyrket yin yoga et halvt års tid. I marts var jeg med på yin yoga retreat med Viavana og med Mette Peoples som instruktør. Retreaten har virkelig givet mig et ekstra skub. Et boost. Pludselig er jeg blevet smidigere, min holdning er rankere - og jeg har ikke længere lændesmerter, som jeg ellers har døjet med i årevis. Jeg føler en stor indre ro og føler mig fuldstændig i balance. For hver gang jeg nu dyrker yin yoga, kommer jeg længere i mine stræk og kan se og mærke forbedringer. Jeg vil gerne anbefale yin yoga retreat til alle, der døjer med diverse skavanker og som måske også har brug for indre ro og større balance i deres liv. Det virker. Og et retreat sætter i den grad ekstra gang i alle de positive effekter af yin yogaen. Jeg skal i hvert fald afsted igen - og meget gerne med Viavana - de ydede en professionel og upåklagelig service hele vejen igennem.
 • Virkelig skønt og givende ud over alle grænser
  I sensommeren 17, tog jeg med på yoga og meditationsrejse, til det skønneste hus i de spanske bjerge,. Jeg må indrømme at det var med nogle forbehold at jeg meldte mig til,.. yoga havde jeg prøvet 3 gange før og ingen kød hele ugen! Jøsses da! Begge bekymringer var fuldstændig uden hold i virkeligheden,.. Ejsa er sød, sjov og meget naturlig i sin undervisningsstil, god til at favne og tilpasse alles kunnen. Det var virkelig skønt og givende ud over alle grænser, at stå op og dyrke yoga i den kølige, halvmørke morgen. Mens byen omkring os vågnede, gjorde vores kroppe det også.. Gruppen vi var, havde den fineste dynamik. Alle var så omgængelige og lette at være sammen med. Madlavningen om aftenen var i hold, men ofte stod der en del flere og hjalp til. Og alt var så lækkert og mættende, både for krop og sjæl, at jeg slet ikke savnede kød. Tværtimod, fik jeg det hurtigt bedre/lettere i kroppen.. Efter eftermiddagens yoga, havde vi meditation/energi gruppearbejde, som er en af Mama Sisses hjertesager. OBS! Du skal være klar til at Sisse ser lige igennem dig, helt ind i dig. Mama Sissess første retreat, men det lod hun sig ikke mærke med. Sisse er smadder god til at mærke din og gruppens energi i øjeblikket og skabe en læring og energi der gavner, støtter og udvikler gruppen. Meget magi skete under disse gruppemøder,. Alt i alt en lille uge med ro, rummelighed, plads til at være, læring og næring til krop og sjæl.
 • Sammenhold og sjov
  Der gik kun 1 dag, så var vi i Kiras gruppe rystet godt sammen. Der blev nu trænet (knoklet), spist sundt (mest vegansk), oplevet Kroatisk natur, grinet, pruttet og joket i den grad at kg og cm røg af :-) De gode kost- og træningsråd har jeg taget til mig og bruger dagligt.
 • Anne Margrethe Lindholm
  Yoga mindfulness retreat i Agadir
  Ro i kroppen og ren nydelse
  Lige hvad jeg trængte til, en ferie med nydelse og at være god ved min krop. Meget fint arrangeret. Skønt hotel, værelse med udsigt til Atlanterhavet. Yogaen med Mette, gjorde så godt til hele kroppen. Fint tilrettelagt med god balance mellem yoga og samvær og tid til afslapning.
 • Helle Bach Mortensen
  Træningsferie i Kroatien
  God kost og motion
  Turen var starten på et sundere liv. Super inspiration til sund mad og god træning. Og hård træning når man starter fra sofa og til 200 i timen. Dejlige omgivelser. Og Kira er super til at motivere. Jeg knækkede koden med de alt for store portioner og fortsætter med at tabe mig stille og roligt.
 • Fantastic
  Lige hvad man har brug for! Mette er en meget dygtig, sympatisk yoga lære, og har introduceret mig til en form for yoga som jeg skal forsæt med, skønt hotel, alt i tip top.
 • Christina Theilgaaard
  Yoga & detox i januar
  Indre ro med skøn yoga og smukke omgivelser
  Ankom med håret hæsblæsende tilbage og forlod Spanien igen fyldt med ro og helt nede i gear. I den mellemliggende periode var jeg blevet guidet igennem den skønneste emotional yoga med Majbritt, som bragte min krop og sind ned i et gear, hvor jeg igen kunne følge med. Og når man så samtidig befinder sig på det skønneste sted, hvor Ingo og Henrik gør hvad de kan for at give dig den bedste oplevelse med fantastisk mad, service og viden om historie og landet, ja så bliver det ikke meget bedre. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, er det denne tur, du skal vælge.
 • Alt i alt meget tilfreds.
  Jeg synes det var en skøn og afslappende oplevelse, som takket den altid smilende, venlige underviser Ditte. Det var alle skønne kvinder, nogle kendte jeg, og de andre kom jeg til at kende. God stemning under hele opholdet. Et minus var den svære adgang til huset vi havde lejet, som lå alt for afsides og med så dårlig vej, at en taxa ikke ville køre ned til os. Men så fik vi også tid til et par skønne vandre ture som vi selv arrangerede, til smukke ensomme bugter til en svømmetur og en snak undervejs. Så alt i alt meget tilfreds
 • En af de bedste oplevelser jeg har haft.
  Jeg anbefaler dette til alle som vil vide mere om dem selv og det at dele med naturen som vil hjælpe dig med at ’connecte’ med andre gennem disse feminine energier som vi alle har - Mænd og kvinder - Denne oplevelse med Majbritt var en af de bedste jeg har haft. Tak Majbritt for en vidunderlig oplevelse.
 • Gine Savannah Toft
  Yoga & detox i januar
  Stor taknemmelighed, glæde og indre ro
  På retreatet oplevede jeg Majbritt meget faglig dygtig og tillidsvækkende. Og yogaen tilpasses individuelt uanset hvilket niveau man befinder sig på. Refugiet og omgivelserne samt Henriks og Ingos skønne mad og væremåde fylder mig stadig med stor taknemmelighed, glæde og indre ro
 • Dejlig og skøn tur.
  Min intension med turen var at få implementeret mad og træning. Og efter turen har jeg fået knækket koden og jeg træner ikke af pligt, men af glæde. Skøn tur😊 Kira, var god til at formidle var altid smilende.
 • Yoga og Welness
  Fantastisk hotel, smukkeste natur og fantastisk yoga instruktør.

Klik her

300 KR. I BONUS
×

Klik her